Adgangskontroll

 

Team Security har profesjonelle løsninger for din bedrift og til din eiendom, enten det er til dører eller rotasjonsporter, bommer, porter, heiser eller sluser.


Vår adgangskontroll kan også styre ditt innbruddsalarmanlegg eller kameraovervåkingssystem og med enkle grep vil våre serviceteknikere tilpasse løsningen til dine behov. Team Security skal være best på å ta i bruk riktig teknologi. Derfor sikrer vi dører og vinduer med tilpassede beslag og låssystemer, integrert med elektroniske sikkerhetssystemer som fanger opp uønskede inntrengere.

Mister du nøkkel eller nøkkelkort, er vi raske med å levere ut nye så du kan føle deg trygg i hverdagen med dører som låses og åpnes når de skal.

Teknikk

Team Security befarer deres lokaler og prosjekterer alarmsystemer som er tilpasset deres behov. Du kan være trygg på at du får en løsning som er både hensiktsmessig og velfungerende.

Team Security’ alarmsystemer er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd(FG). Dermed kan et alarmanlegg fra oss gi bedre forsikringsvilkår, og trygghet for at systemet holder tilfredsstillende krav til kvalitet.

Kameraovervåking er et smart tillegg til innbruddsalarmen. Hvis man er koblet opp mot vår alarmstasjon, kan Team Security foreta nødvendige tiltak hvis noe skulle skje, og dermed forhindre potensielle ulykker, faresituasjoner eller lovbrudd. Vår kompetanse og produktportefølje gir oss muligheten til å skreddersy en optimal løsning for våre kunder. Kameraer kan fungere som perimetersikring eller skallsikring. Kamera vil på den måten kunne varsle før et innbrudd inntreffer.

Kameraovervåking fungerer også preventivt og bidrar til å redusere sannsynligheten for kriminelle handlinger som ran, overfall, hærverk og underslag.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring og presentasjon av våre sikkerhetsløsninger.

Adgangskontroll & teknikk

Kontakt oss

Takk for din henvendelse, du vil bli kontaktet av en av våre representanter.

Kontakt oss for en uforpliktende befaring og presentasjon av våre sikkerhetsløsninger.